Op 3 november jl. hebben de leden van het NIS zich verzameld bij De Logtenberg te Boerhaar.

Deze keer verzorgde gastheer Metzorg de avond.

Na een hartelijk ontvangst en een goed verzorgd buffet, werd het inhoudelijk deel van de avond gestart. Inkie Stoop opende de bijeenkomst en stelde de twee aanwezige nieuwe NIS-leden.

voor.

 

 

 

Metzorgteam

Het team van Metzorg nam ons aan de hand van meerdere casussen mee in de wereld van herstelgerichte dienstverlening. De verhalen waren indrukwekkend. De Metzorgers lieten zien dat zij passie hebben voor het werk en doen wat nodig is. Samenwerken en vertrouwen tussen alle betrokkenen is van groot belang voor het behalen van resultaat. Het team is trots op het werk dat zij verrichten en de mooie resultaten die zij behalen waarmee slachtoffers weer kunnen bouwen aan de toekomst.

Rob Harmeling

Voormalig profwielrenner Rob Harmeling borduurde voort op de verhalen van het Metzorgteam.

Het teamverband, gevoelens van angst, plezier, samenwerken en vertrouwen, beïnvloeden hier ook het resultaat. Rob vertelde dat je een wedstrijd niet alleen wint.  Rob is naast zijn passie voor wielrennen ook directeur van de Maartens Foundation. Zij ondersteunen mensen  met een beperking op het gebied van houding en beweging na de ziekenhuisperiode. Rob lichtte toe dat vanuit de foundation wordt gekeken wie een “zetje in de rug nodig” heeft. Hij gaf aan respect te hebben voor de mensen die hij via de foundation ontmoet. Want mensen die bezig zijn met herstel, leveren net als een wielrenner een topprestatie.

Afsluiting   

Inkie sloot de avond af met een dankwoord. Daarna werd er nog nagepraat en geborreld. De volgende NIS bijeenkomst is op 1 december aanstaande  bij gastheer Unigarant.