Omdat op het laatste moment de  “afgesproken” gastheer uitviel heeft Uw bestuur de organisatie van deze avond op zich genomen. Hierdoor hebben wij zelf kunnen ondervinden wat er vooraf, tijdens en achteraf geregeld moet worden.

De ruimte kon geregeld worden bij het FNV te Woerden en het moet gezegd worden dat alles perfect geregeld was. De ondersteuning was geweldig.

De dames en heren van het bestuur hadden vooraf inkopen gedaan, zodat het niemand ontbrak aan eten en drinken. Er bleef zelfs over, maar dat lag meer aan het feit dat leden die zich vooraf hadden opgegeven zonder afbericht wegbleven. Nu was een gastheer niet de dupe, maar heeft het onze eigen vereniging geld gekost en dat was voor ons toch een minpunt.

De ETC heeft gezorgd voor sprekers. Jan Meeuwissen van bureau MVOA te Maasbracht hield een lezing op het vakgebied “Verkeersongevallen Analyse”. Degene die afwezig was of het nog eens wil nalezen kan hier terecht.

Het tweede deel van de avond hebben mr. Derk- Jan van der Kolk en mevrouw mr. Veneta Oskam, beiden werkzaam bij Van Traa Advocaten, ons bijgepraat over de juridische highlights van beroepsziekten plus een toelichting gegeven op een (te verwachten) Arrest van de Hoge Raad over werkgevers aansprakelijkheid. Deze presentatie kunt u hier nalezen.

Het zomer reces is ingegaan. Op de achtergrond blijft het bestuur met de commissies actief om vanaf september weer boeiende  bijeenkomsten te organiseren. Via de agenda op de website blijft u op de hoogte. Actuele onderwerpen vindt u op onze website onder de rubrieken NISNieuwsBuiteNISsig en Actueel.

In onze volgende kwartaal nieuwsbrief, toepasselijk “Zomer Nieuwsbrief”  geheten, zal onze voorzitter u weer uitgebreid informeren over alles wat in onze vereniging gebeurd is. Deze komt in de tweede helft van juni 2013 uit.

Geniet u ondertussen van uw vakantie of vrije tijd. Dan zien wij elkaar op 5 september 2013 weer bij het NRL in Zeist. Meldt u tijdig aan. Verandert uw agenda, meldt u zich daar dan ook weer af alstublieft.