HofmansPrettige Feestdagen!!

In deze donkere dagen, niet koud maar wel met een straffe wind, wil ik namens het bestuur even stilstaan bij het afgelopen jaar.

Het is een druk verenigingsjaar geweest met heel uiteenlopende bijeenkomsten maar met als hoogtepunt het FuturNistisch feest in september,  waar we met z’n allen het 35 jarig bestaan van het NIS hebben gevierd. De foto op de website waar alle aanwezige leden op staan, laat heel goed zien dat heel veel leden naar het prachtige Amerongen waren gekomen en dat het een buitengewoon stralende dag was.  De zon scheen, de locatie was perfect, er waren veel leden en de presentaties waren heel bijzonder en verfrissend.

Prof. Louis Visscher nam ons mee naar een nieuwe manier om smartengeld te berekenen en vertelde over de Qualy. Futurist en trendwatcher Marcel Bullinga voorspelde de aanwezigen de toekomst  en gaf zijn visie op toekomstige mogelijkheden en onmogelijkheden ( zoals: welke banen verdwijnen, wat komt er dan voor in de plaats?). Richard Faas van Mobile Doctors gaf ons een blik in de wereld van de digital health en het dagprogramma werd afgesloten met een sessie van en met Omdenken. Grappig, interactief en spitsvondig. Het was een bijzonder dag. Er was daarna een  heerlijk walking diner met muzikale omlijsting van de band Sounds Perfect .

Schermafbeelding 2015-12-24 om 15.40.40

Tijdens deze feestdag memoreerde ik al even dat het NIS is veranderd de afgelopen jaren. Ik gaf aan dat er meer structuur is gekomen in de vereniging en dat het NIS anno 2015 een vereniging van letselschadeprofessionals is  die een plek willen waar men en kennis kan opdoen en men met elkaar kan spreken over het letselschade vak. Het NIS is  een volwaardige gesprekspartner in de letselschadewereld en het NIS van nu wil haar leden verbinden met elkaar (netwerken en samenwerken) en met kennis (samen kennis op doen en kennis delen). Dat is de missie van het NIS. Daar zijn wij als bestuur dan ook best trots op en samen met jullie allemaal willen wij ook in de komende jaren deze missie uitdragen. Wij zijn heel erg blij met alle verzekeraars, bureaus en anderen die ons steeds weer een plek bieden om te kunnen netwerken ((verbinden met elkaar)  en kennis te delen. Daarom wil ik een ieder die ons in 2015, maar ook in de voorafgaande jaren gastvrij heeft ontvangen  enorm bedanken voor het ontvangen van onze NIS leden en het mogelijk maken van onze bijeenkomsten.

Namens het NIS-bestuur wens ik iedereen een heel fijne kerst en een gezond, gelukkig en inspirerend 2016.

Annemiek van Reenen-ten Kate, voorzitter