Lieve leden,

Na ons optimistische bericht van vorige week moeten we jullie helaas meedelen dat de bijeenkomsten voor de rest van het jaar niet door gaan. Vanwege de recente ontwikkelingen lijkt ons dat juist om te doen.

Alhoewel nu de eerste prioriteit van ons allemaal is om het virus er onder te krijgen, merken we dat we onze vakgenoten missen. Elkaar ontmoeten, praten over het vak en andere zaken, lachen en discussiëren, wat is dat persoonlijke contact toch belangrijk.

Wij houden goede moed dat, als we de komende tijd allemaal een beetje streng voor ons zelf zijn, er in januari weer wat meer mogelijk is.

Wij gaan heel erg hopen dat we elkaar misschien, heel misschien dus in januari kunnen ontmoeten. Onze ETC heeft de afgelopen dagen overleg gevoerd met  Linda Renders van Trivium en de KNVB. Als het sein weer op groen staat, is het mogelijk voor Trivium, de sprekers en de KNVB om op 14 januari 2021 alsnog de bijeenkomst op de grote locatie van de KNVB campus door te laten gaan.  En hoe mooi zou het zijn dat we het glas dan kunnen heffen op een spetterend 2021. Want ook de bijeenkomsten van SRK in november en Expertisepunt kunnen worden verplaatst naar 2021.

Hiernaast heeft de ETC het verdere programma voor 2021 al nagenoeg volledig weten te vullen met fantastische bijeenkomsten en als hoogtepunt het Lustrum op 3 juni 2021. Hou vooral de website in de gaten.

Wij willen in ieder geval alle gastheren en in het bijzonder Trivium bedanken voor hun flexibiliteit en meedenken in deze bijzondere tijden.

Tot slot nog een vraag vanuit de ETC: is er belangstelling bij de leden dat er door het NIS online-bijeenkomsten worden georganiseerd? Jullie reacties graag versturen naar nissecretaris@gmail.com

Sterkte voor iedereen de komende tijd, in goede gezondheid,

Het NIS bestuur