Gysele foto 2 juni 2015
Na al vele jaren lid te zijn geweest van het NIS ben ik sinds maart 2011 lid van de Evenementen, Thema en Casuïstiek (ETC) commissie. Van de commissieleden kreeg ik meteen veel steun en advies hoe je een bijeenkomst organiseert en de gastheren/vrouwen benadert, zodat het al snel een vast onderdeel van de eigen activiteiten werd. En dat doe ik nog steeds met veel plezier. Steeds kijk ik naar wat een actueel onderwerp is, of dit onderwerp ook past bij de gastheer en wat de gastheer zelf op het programma wil hebben. Het contact met zoveel verschillende organisaties  in combinatie met de wensen van de leden voor een bijeenkomst vind ik spannend en nog steeds ben ik blij dat gastheren zowel de faciliteiten voor onze leden bieden als betrokken zijn bij de inhoud van het programma waarbij het goed is als gastheer om ook de eigen activiteiten te presenteren. Wij hebben immers allemaal met elkaar te maken en door elkaar als persoon en elkaars activiteiten goed te leren kennen binnen de intimiteit van het NIS, begrijpen we elkaar beter en kunnen we elkaars goede initiatieven ondersteunen.
Het leggen van contacten, het ontmoeten van nieuwe personen, opdoen van inzichten en het bijhouden van de actualiteiten in de letselschade: dat ik wat ik leuk vind bij deelname aan de ETC commissie en het lidmaatschap van het NIS. Praktisch bezig zijn en meedenken, mooier kan het niet. Bovendien helpt het mij mijn vak beter uit te voeren. Bij het NIS neem je kennis van verschillende onderwerpen, visies en mogelijkheden om je vak uit te voeren. Het voorkomt een kokervisie. Daar profiteren mijn klanten en opdrachtgevers ook van.
Als personenschaderegelaar doe ik dit werk nu zo’n 15 jaar. Introductie bij het NIS gebeurde al voordat ik registerexpert was door een enthousiaste collega. Elkaar ontmoeten bij het NIS waarbij kennis, netwerk en gezelligheid bijeen komen op professioneel vlak vormt volgens mij de succesformule van het NIS. En dit jaar doet het NIS dat dus al 35 jaar.
Naast mijn professionele interesse in het letselschadevlak maak ik graag wandelreizen, ga met plezier naar concerten en musea en kleed mij graag mooi aan voor een opera evenement.