Ons ledenbestand breidt zich langzaam maar zeker uit. Er worden aspirant en buitengewoon leden toegelaten en in de regel wordt na verloop van tijd het aspirant-lidmaatschap omgezet in een gewoon lidmaatschap. Volg hier de ontwikkelingen.

 

2021

14 juni 2021

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie het Bestuur tijdens de vergadering op 7 juni 2021 positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen:

Aspirant lidmaatschap

Erwin Zimmerman

Rob Harmsen

Melinda Driessen

Melissa Assbai – de Groot

Nazik Yavuz

Feyza Ulusoy

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 28 juni 2021 bij het bestuur bezwaar indienen.

 

2020

10 november 2020:

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie het Bestuur tijdens de vergadering op 5 november 2020 positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen:

Aspirant lidmaatschap

Anne Mieke Harkes

Marieke de Nie

Vincent van ‘t Hof

Leonie van Beek

Melanie Kayser

Vinod Chandi

Yakup Terzi

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 24 november 2020 bij het bestuur bezwaar indienen.

 

9 maart 2020:

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie het Bestuur tijdens de vergadering op 5 maart 2020 positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen:

 Aspirant lidmaatschap

Roman Sieberer

Perwina Poenai

Marjolein van Beeck

Jannie Duijzer-de Vos

Mark Snijders

Angela den Haan

Debbie Gardham

André Pera

Bastiaan Du Mez

Gewoon lidmaatschap

Sylvia Kuiper

Kees Rumphorst

Buitengewoon lidmaatschap

Anouk Bootsma

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 23 maart 2020 bij het bestuur bezwaar indienen.