Onze leden

 

 

Het NIS (Nederlands Instituut van Schaderegelaars) is een vereniging met op dit moment zo’n 400 leden.logo NIS De leden hebben gemeenschappelijk dat zij zich bezig bezig houden met het afwikkelen van letselschade (ook wel personenschade genoemd). Letselschade treedt op wanneer je door een ongeval (of een medische fout) lichamelijk en/of geestelijk letsel oploopt. Door dit letsel kom je voor allerlei onkosten te staan en kun je inkomsten gaan missen. Daarnaast heeft het een grote impact op je leven, wat ook een vorm van schade is (smartengeld). Wanneer iemand, een verkeersdeelnemer of bijvoorbeeld een arts, aansprakelijk is, dan heb je recht op vergoeding van die schade. In de meeste gevallen is er (gelukkig) een verzekeringsmaatschappij die de schade moet vergoeden. Letselschade is een persoonlijk gebeuren en daarom is het erg belangrijk dat er persoonlijk contact is. Dan komt de schaderegelaar in beeld. Deze kan in dienst zijn bij de verzekeringsmaatschappij of bij een schaderegelingsbureau dat door de verzekeringsmaatschappij is ingeschakeld of bij een belangenbehartiger. Als slachtoffer heb je namelijk recht op hulp bij het vaststellen en verhalen van je schade. Daarvoor kun je dan een belangenbehartiger inschakelen die werkt voor slachtoffers. Deze belangenbehartigers zijn vaak zelf ook schaderegelaar of hebben schaderegelaars in dienst. Het NIS is er voor al deze schaderegelaars, dus zowel aan de kant van het slachtoffer als aan de kant van de verzekeringsmaatschappij. Wanneer een schaderegelaar de benodigde opleidingen heeft gevolgd en ervaring heeft opgedaan kan hij of zij (gelukkig zie je ook steeds meer vrouwen in dit vakgebied) lid worden van het NIS. Door het organiseren van maandelijkse bijeenkomsten zorgt het NIS er voor dat de schaderegelaars bij blijven in hun vak. Het belangrijkste is echter dat het NIS ervoor zorgt dat schaderegelaars met elkaar in contact kunnen komen en ervaringen uitwisselen. Het mooie is dat dit wordt gecombineerd met verhoging van de vakkennis!

Ons ledenbestand breidt zich langzaam maar zeker uit. Er worden aspirant en buitengewoon leden toegelaten en in de regel wordt na verloop van tijd het aspirant-lidmaatschap omgezet in een gewoon lidmaatschap. Volg hier de ontwikkelingen.

5 juli 2023  In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering van het Bestuur op 8 juni positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen Aspirant lidmaatschap: Eva Kooijman en Ehren Gormez. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 29 juli 2023 bij het Bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

8 juni 2023  In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering van het Bestuur op 8 juni positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen Aspirant lidmaatschap: José van der Sanden. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 23 juni 2023 bij het Bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

11 mei 2023  In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering van het Bestuur op 10 mei positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen Aspirant lidmaatschap:  Nina Hartlief, Lisanne Nobel-Bakker, Sonja ter Bruggen. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 26 mei 2023 bij het Bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.10 mei 2023  In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering van het Bestuur op 9 maart positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen Aspirant lidmaatschap:  Marc Claassen, Stephanie Demetriades, Mw. Djordjani , B. Boutachkourt;, Ali Acer en Ingrid Koopman. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 25 mei 2023 bij het Bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.1 mei 2023  In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering van het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen Aspirant lidmaatschap:  Grytsje van den Bergs, Lysette van den Bosch en Anneke Kruims. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 14 mei 2023 bij het Bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.4 november 2022  In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering op 3 november 2022 het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen Aspirant lidmaatschap:  Nino Kevlishvili, Omit Sabet en Karen Zabel. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 19 november bij het Bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

23 juni 2022  In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering op 13 juni 2022 het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen Aspirant lidmaatschap: Henk Sijtsma, Jeroen de Kruijff, Krista Smit, Eric Benjamins, Casper Vink, Marjolijne Knottenbelt en Nick van Rooijen.  Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 9 juli 2022 bij het Bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————–

17 mei 2022  In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering op 12 mei 2022 het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen Aspirant lidmaatschap: Sanne ten Hove, Sander de Groot, Frans Overkleeft, Willemien Bosscher-Scheper, Avelien Komen-Nicolai, Ashley de Krosse Bouwmans. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 1 juni 2022 bij het Bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.


26 oktober 2021  In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering op 26 oktober 2021 het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen Aspirant lidmaatschap: Mariëlle van Wersch, Zohre Ahmedie, Kimberly Hintz, Lisa Bosveld en Niek Haan. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 10 november 2021 bij het Bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.


10 mei 2019  In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering op 9 mei 2019 het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen Aspirant lidmaatschap: John Peerbolte – Clement Service Désirée Haartsen-Jeukens – Haartsen Letselschade Pieter Jan van der Wilt – Tijbout Letselschadespecialisten Karin Demmer – Allianz Claims Services Barbara ten Broek-van Rij – Allianz Claims Services Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 24 mei 2019 bij het Bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com. Gewoon lidmaatschap Wilco van Mook Taeke Fokkema


7 december 2018 In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering op 6 december 2018 het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen Aspirant lidmaatschap Mariska Dammers – Dammers & Verlaan Letselschade Andrea Verlaan – Dammers & Verlaan Letselschade Marc Engberink –  Engberink en Kluijt Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijke en gemotiveerd, tot 21 december 2018 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

  • Aspirant Lidmaatschap

Frits Toorians – Pals Letselschade Ilona Houben – Nostimos Letselschade Deskundigen Nicolette Kunze – Kunze Letselschaderegeling B.V. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 15 juni 2017 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com. 6 april 2017 In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering op 6 april 2017 het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de navolgende perso(o)n(en);

  • Buitengewoon Lidmaatschap

Lianne van den Ham-Leerkens – Nysingh advocaten-notarissen N.V. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 23 april 2017 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com. 9 maart 2017 In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering op 9 maart 2017 het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de navolgende perso(o)n(en)

  • Aspirant Lidmaatschap

Matthijs Elvers – Allianz Claim Services Edgard Bogers – Tact Letselschade – Juridisch Advies Jolien Menninga – Atlas Letselschade Adviseurs Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 23 maart 2017 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

  • Gewoon lidmaatschap

Paul van Deemen – Flyct 12 januari 2017 In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering op 12 januari 2017 het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de navolgende perso(o)n(en)

  • Buitengewoon Lidmaatschap

Maarten Spronck – Nysingh advocaten-notarissen nv. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 26 januari 2017 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

  • Gewoon lidmaatschap

Jeen Wellenberg – Achmea 21 december 2016 In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen periode het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en) – Aspirant Lidmaatschap Marleen van Munster – Letselschade Intermediair B.V. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 15 januari 2017 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com. 3 november 2016 In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen periode het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en) – Aspirant Lidmaatschap N.S. Leclercq – VLC A.C. de Kruijf- van Kooten – De Kruijf Letselschade A.M. Eleveld – Mijn Claim E.R. Verhoeven – Groot Letselschade Experts   Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  1 januari 2017 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.


20 oktober 2016 In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen periode het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en) – Aspirant Lidmaatschap Shira van den Berg – Letselschadebureau Van den Berg – Gewoon Lidmaatschap Kenny Hassink – Cordaet personenschade Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  20 november 2016 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com. 19 juni 2016 In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen periode het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en) – Aspirant Lidmaatschap Femmie Daamen-Simons – Allianz Reinoud Prins – Arag Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  14 juli 2016 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com. 26 april 2016 We zijn blij te melden dat we August Van en Nadia Haase als buitengewone leden binnen het NIS zijn voorgesteld. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  14 april 2016 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com. 14 maart 2016 In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en) – Aspirant Lidmaatschap Anke Sluiter – Ottenschot Letselschade Arie Goud – Zelfstandig Frans Pol – Relet Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  14 april 2016 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com. – Gewoon Lidmaatschap Jorg van den Enden – Legitimus


6 november 2015 In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en): – Aspirant Lidmaatschap Welco Driessen – Hijink Advocaten Raoul van Orsouw – RAP advies in personenschade Nicole Eertink – Hijink Advocaten Marit Herngreen – Hijink Advocaten Wilco van Mook – Europrotector Arjan Sandee – GRM Expertises Jan Jagers – Cunningham Lindsey Nederland B.V. Richard van Houwelingen – DAS Rechtsbijstand Lars de Zeeuw – De Letselzaak Marcel Bellekom – Achmea Personenschade   Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  4 december 2015 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.


12 juni 2015 In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en): – Aspirant Lidmaatschap Ronald Chardet – Hofmans Associates Letselschadeconsultancy BV Anita Pankow – Anita Pankow Advies in Personenschade Regeling Marnix Teeffelen – Nostimos Letselschadedeskundigen Tijdens de vergadering op 4 juni 2015 heeft het bestuur deze voordracht overgenomen. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  1 juli 2015 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl. – Gewoon lidmaatschap Brigit van der Linden – Hofmans Associates Letselschadeconsultancy BV


 

11 april 2015

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en): – Aspirant Lidmaatschap Met ingang van 1 mei 2015 Elsemieke Petri – Delta Lloyd Marijn Hokke – Hokke Letselschade Rob Kroezen – Letselschaderegeling Westland BV Tijdens de vergadering op 9 april 2015 heeft het bestuur deze voordracht overgenomen. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  30 april 2015 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl. – Gewoon lidmaatschap Reint Rengers Gerrieke de Groot


 

8 januari 2015

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en): – Aspirant Lidmaatschap Met ingang van 1 februari 2015 Sandra Kokx – To The Point Expertise Met ingang van 1 juli 2015 Ilona Gerrtisen – Hofmans Associates Letselschadeconsultancy bv Tijdens de vergadering op 8 januari 2015 heeft het bestuur deze voordracht overgenomen. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  31 januari 2015 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.


 

11 december 2014

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en): – Aspirant Lidmaatschap Lisette Tijbout – Expertise en Schaderegelingsbureau Tijbout Koen Venema – Drost Letselschade BV Jorg van den Enden – Legitimus Breda Jörgen Jagt – TVM Letselschaderegeling Tijdens de vergadering op 10 december  2014 heeft het bestuur deze voordracht overgenomen. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  31 december 2014 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.


 

12 september 2014

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en): – Aspirant Lidmaatschap Agnieszka Deckers -TVM Richard Heersema – Atlas Naomie Jansen – Mooyman & Partners Nynke Iedema – Nostimos Anne Ruth Shiboleth – Nostimos – Ingaande 01/01/2015 Tijdens de vergadering op 11 september 2014 heeft het bestuur deze voordracht overgenomen. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  2 oktober 2014 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.


 

09 mei 2014

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en): – Aspirant Lidmaatschap Peter Koudstaal, Koudstaal & Kleijn Esther Verhulst, ITEB Schadeservices Hein Michels, Bosboon Expertise Carlijn Herbers, TVM Letselschaderegeling Nederland Tijdens de vergadering op 8 mei 2014 heeft het bestuur deze voordracht overgenomen. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 29 mei 2014 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.


 

6 maart 2014

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en): – Aspirant Lidmaatschap Tessa ’s Gravenmade, Europrotector Hans van Rossum, To The Point Expertise Tijdens de vergadering op 6 maart 2014 heeft het bestuur deze voordracht overgenomen. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 27 maart 2014 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.


11 januari 2014

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en): – Aspirant Lidmaatschap Marcel Ferron, A.S.R. Willem de Moes, A.S.R. Marike de Man, Medirisk Sander Toonen, VvAA Henriette Mossel, Expertise- en Schaderegelingbureau Tijbout Tijdens de vergadering op 9 januari 2014 heeft het bestuur deze voordracht overgenomen. Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 1 februari 2014 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.


 

05 oktober 2013

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en): – Aspirant Lidmaatschap John Rondeel, ITEB Schadeservices Wim Roozenbeek, Mooyman en partners Kellie Roberts, van Ameyde Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 1 november 2013 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.


 

6 september 2013

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en): – Aspirant Lidmaatschap Yvonne van Delft-Duivestein, Drost Letselschade Marieke Hiddink, Raasveld Expertise Taeke Fokkema, Achmea Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 1 oktober 2013 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl. – Gewoon Lidmaatschap De Toelatingscommissie heeft het bestuur positief geadviseerd om tot gewoon lid te benoemen Jarco van Ketterij. Tijdens de vergadering op 05/09/2013 heeft het bestuur hiermee ingestemd.


 

12 juni 2013

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en): – Aspirant Lidmaatschap Frans de Jager, De Jager Schaderegeling Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 15 juli 2013 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.


 

13 maart 2013

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en): – Aspirant Lidmaatschap Mariska Pennings, Raasveld Expertise Celine Sessink, Drost Leteselschade Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 15 april 2013 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.


 

15 februari 2013

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en): – Aspirant Lidmaatschap De heer B.J.H. Reekers, Letselschade Twente BV Mevrouw B.M.E. van der Linden, Hofmans Associates De heer J.W. Walraven, DAS Rechtsbijstand De heer K.P.W. Hassink, Pals Groep Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 1 maart 2013 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.