Ons ledenbestand breidt zich langzaam maar zeker uit. Er worden aspirant en buitengewoon leden toegelaten en in de regel wordt na verloop van tijd het aspirant-lidmaatschap omgezet in een gewoon lidmaatschap.

 

Volg hier de ontwikkelingen.


6 september 2019

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen

Aspirant lidmaatschap:
Sandra kuiper -Essanoussi
Svenja Maassen
Richard Soffner
Berlinda Meilink
Sandra van Amsterdam

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 21 september 2019 bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

Gewoon lidmaatschap
Ilona Gerritsen-Webbers


3 juni 2019

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering op 9 mei 2019 het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen

Aspirant lidmaatschap:

Jan Pieter Dijkman – Achmea Interne Diensten

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 17 juni 2019 bij het Bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.


10 mei 2019 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering op 9 mei 2019 het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen

Aspirant lidmaatschap:

John Peerbolte – Clement Service
Désirée Haartsen-Jeukens – Haartsen Letselschade
Pieter Jan van der Wilt – Tijbout Letselschadespecialisten
Karin Demmer – Allianz Claims Services
Barbara ten Broek-van Rij – Allianz Claims Services

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 24 mei 2019 bij het Bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

Gewoon lidmaatschap

Wilco van Mook

Taeke Fokkema


8 februari 2019

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering op 7 februari 2019 het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen

Aspirant lidmaatschap

Nicole Wilms – Drive Letselschade

Alperen Doruk – Randstad Personenschade

Karin Joosten – den Boer Hofmans Letselschade

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 22 februari 2019 bij het Bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

 

2 november 2018

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering op 1 november 2018 het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen

 

Aspirant lidmaatschap

 

Georgette Kuntz  –  Letsel.com

 

Christa Vermeulen  –  Achmea Rechtsbijstand

 

Nadia Smies-Bekking  –  Ottenschot Letselschade

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijke en gemotiveerd, tot 16 november 2018 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

 

 

 

17 mei 2018

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering op 17 mei 2018 het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen

 

Aspirant lidmaatschap

 

Mark Behlau –  Justiz Letselschade

 

John Camu –  MediRisk

 

Sylvia Kuiper –  Van der Toorn Personenschade

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijke en gemotiveerd, tot 31 mei 2018 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

 

Gewoon lidmaatschap

 

Reinout Prins –  Ottenschot Letselschade

 

8  maart 2018

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering op 8 maart 2018 het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende personen

 

Jessica van Groningen-Koster – BSA

 

Kees Rumphorst – LSC Delta Lloyd/NN

 

Karim Bouyateb – Arslan & Arslan Advocaten

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 22 maart 2018 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

 

 

 

7 september 2017

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering op 7 september 2017 het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de navolgende perso(o)n(en)

 

  • Aspirant Lidmaatschap

 

Frank Timmer – HBS Letselschade

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 21 september 2017 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

 

1 juni 2017

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering op 1 juni 2017 het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de navolgende perso(o)n(en)

 

  • Aspirant Lidmaatschap

 

Frits Toorians – Pals Letselschade

 

Ilona Houben – Nostimos Letselschade Deskundigen

 

Nicolette Kunze – Kunze Letselschaderegeling B.V.

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 15 juni 2017 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

 

6 april 2017

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering op 6 april 2017 het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de navolgende perso(o)n(en);

 

  • Buitengewoon Lidmaatschap

 

Lianne van den Ham-Leerkens – Nysingh advocaten-notarissen N.V.

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 23 april 2017 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

 

9 maart 2017

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering op 9 maart 2017 het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de navolgende perso(o)n(en)

 

  • Aspirant Lidmaatschap

 

Matthijs Elvers – Allianz Claim Services

 

Edgard Bogers – Tact Letselschade – Juridisch Advies

 

Jolien Menninga – Atlas Letselschade Adviseurs

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 23 maart 2017 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

 

  • Gewoon lidmaatschap

 

Paul van Deemen – Flyct

 

12 januari 2017

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie tijdens de vergadering op 12 januari 2017 het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de navolgende perso(o)n(en)

 

  • Buitengewoon Lidmaatschap

 

Maarten Spronck – Nysingh advocaten-notarissen nv.

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 26 januari 2017 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

 

  • Gewoon lidmaatschap

 

Jeen Wellenberg – Achmea

 

21 december 2016

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen periode het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en)

 

– Aspirant Lidmaatschap

 

Marleen van Munster – Letselschade Intermediair B.V.

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 15 januari 2017 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

 

3 november 2016

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen periode het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en)

 

– Aspirant Lidmaatschap

 

N.S. Leclercq – VLC

 

A.C. de Kruijf- van Kooten – De Kruijf Letselschade

 

A.M. Eleveld – Mijn Claim

 

E.R. Verhoeven – Groot Letselschade Experts

 

 

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  1 januari 2017 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

 


 

20 oktober 2016

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen periode het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en)

 

– Aspirant Lidmaatschap

 

Shira van den Berg – Letselschadebureau Van den Berg

 

– Gewoon Lidmaatschap

 

Kenny Hassink – Cordaet personenschade

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  20 november 2016 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

 

19 juni 2016

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen periode het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en)

 

– Aspirant Lidmaatschap

 

Femmie Daamen-Simons – Allianz

 

Reinoud Prins – Arag

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  14 juli 2016 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

 

26 april 2016

 

We zijn blij te melden dat we August Van en Nadia Haase als buitengewone leden binnen het NIS zijn voorgesteld.

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  14 april 2016 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

 

14 maart 2016

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en)

 

– Aspirant Lidmaatschap

 

Anke Sluiter – Ottenschot Letselschade

 

Arie Goud – Zelfstandig

 

Frans Pol – Relet

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  14 april 2016 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

 

– Gewoon Lidmaatschap

 

Jorg van den Enden – Legitimus

 

 

 


 

6 november 2015

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en):

 

– Aspirant Lidmaatschap

 

Welco Driessen – Hijink Advocaten

 

Raoul van Orsouw – RAP advies in personenschade

 

Nicole Eertink – Hijink Advocaten

 

Marit Herngreen – Hijink Advocaten

 

Wilco van Mook – Europrotector

 

Arjan Sandee – GRM Expertises

 

Jan Jagers – Cunningham Lindsey Nederland B.V.

 

Richard van Houwelingen – DAS Rechtsbijstand

 

Lars de Zeeuw – De Letselzaak

 

Marcel Bellekom – Achmea Personenschade

 

 

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  4 december 2015 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via nissecretaris@gmail.com.

 

 

 


 

12 juni 2015

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en):

 

– Aspirant Lidmaatschap

 

Ronald Chardet – Hofmans Associates Letselschadeconsultancy BV

 

Anita Pankow – Anita Pankow Advies in Personenschade Regeling

 

Marnix Teeffelen – Nostimos Letselschadedeskundigen

 

Tijdens de vergadering op 4 juni 2015 heeft het bestuur deze voordracht overgenomen.

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  1 juli 2015 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.

 

– Gewoon lidmaatschap

 

Brigit van der Linden – Hofmans Associates Letselschadeconsultancy BV

 


 

11 april 2015

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en):

 

– Aspirant Lidmaatschap

 

Met ingang van 1 mei 2015

 

Elsemieke Petri – Delta Lloyd

 

Marijn Hokke – Hokke Letselschade

 

Rob Kroezen – Letselschaderegeling Westland BV

 

Tijdens de vergadering op 9 april 2015 heeft het bestuur deze voordracht overgenomen.

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  30 april 2015 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.

 

– Gewoon lidmaatschap

 

Reint Rengers

 

Gerrieke de Groot

 


 

8 januari 2015

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en):

 

– Aspirant Lidmaatschap

 

Met ingang van 1 februari 2015

 

Sandra Kokx – To The Point Expertise

 

Met ingang van 1 juli 2015

 

Ilona Gerrtisen – Hofmans Associates Letselschadeconsultancy bv

 

Tijdens de vergadering op 8 januari 2015 heeft het bestuur deze voordracht overgenomen.

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  31 januari 2015 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.

 


 

11 december 2014

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en):

 

– Aspirant Lidmaatschap

 

Lisette Tijbout – Expertise en Schaderegelingsbureau Tijbout

 

Koen Venema – Drost Letselschade BV

 

Jorg van den Enden – Legitimus Breda

 

Jörgen Jagt – TVM Letselschaderegeling

 

Tijdens de vergadering op 10 december  2014 heeft het bestuur deze voordracht overgenomen.

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  31 december 2014 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.

 


 

12 september 2014

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en):

 

– Aspirant Lidmaatschap

 

Agnieszka Deckers -TVM

 

Richard Heersema – Atlas

 

Naomie Jansen – Mooyman & Partners

 

Nynke Iedema – Nostimos

 

Anne Ruth Shiboleth – Nostimos – Ingaande 01/01/2015

 

Tijdens de vergadering op 11 september 2014 heeft het bestuur deze voordracht overgenomen.

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot  2 oktober 2014 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.

 


 

09 mei 2014

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en):

 

– Aspirant Lidmaatschap

 

Peter Koudstaal, Koudstaal & Kleijn

 

Esther Verhulst, ITEB Schadeservices

 

Hein Michels, Bosboon Expertise

 

Carlijn Herbers, TVM Letselschaderegeling Nederland

 

Tijdens de vergadering op 8 mei 2014 heeft het bestuur deze voordracht overgenomen.

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 29 mei 2014 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.

 


 

6 maart 2014

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en):

 

– Aspirant Lidmaatschap

 

Tessa ‘s Gravenmade, Europrotector

 

Hans van Rossum, To The Point Expertise

 

Tijdens de vergadering op 6 maart 2014 heeft het bestuur deze voordracht overgenomen.

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 27 maart 2014 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.

 

 

 


 

11 januari 2014

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en):

 

– Aspirant Lidmaatschap

 

Marcel Ferron, A.S.R.

 

Willem de Moes, A.S.R.

 

Marike de Man, Medirisk

 

Sander Toonen, VvAA

 

Henriette Mossel, Expertise- en Schaderegelingbureau Tijbout

 

Tijdens de vergadering op 9 januari 2014 heeft het bestuur deze voordracht overgenomen.

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 1 februari 2014 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.

 


 

05 oktober 2013

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en):

 

– Aspirant Lidmaatschap

 

John Rondeel, ITEB Schadeservices

 

Wim Roozenbeek, Mooyman en partners

 

Kellie Roberts, van Ameyde

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 1 november 2013 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.

 


 

6 september 2013

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en):

 

– Aspirant Lidmaatschap

 

Yvonne van Delft-Duivestein, Drost Letselschade

 

Marieke Hiddink, Raasveld Expertise

 

Taeke Fokkema, Achmea

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 1 oktober 2013 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.

 

– Gewoon Lidmaatschap

 

De Toelatingscommissie heeft het bestuur positief geadviseerd om tot gewoon lid te benoemen Jarco van Ketterij. Tijdens de vergadering op 05/09/2013 heeft het bestuur hiermee ingestemd.

 


 

12 juni 2013

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en):

 

– Aspirant Lidmaatschap

 

Frans de Jager, De Jager Schaderegeling

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 15 juli 2013 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.

 


 

13 maart 2013

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en):

 

– Aspirant Lidmaatschap

 

Mariska Pennings, Raasveld Expertise

 

Celine Sessink, Drost Leteselschade

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 15 april 2013 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.

 


 

15 februari 2013

 

In het kader van het bepaalde in artikel 5 van de Statuten heeft de Toelatingscommissie in de afgelopen maand het Bestuur positief geadviseerd tot toelating van de volgende perso(o)n(en):

 

– Aspirant Lidmaatschap

 

De heer B.J.H. Reekers, Letselschade Twente BV

 

Mevrouw B.M.E. van der Linden, Hofmans Associates

 

De heer J.W. Walraven, DAS Rechtsbijstand

 

De heer K.P.W. Hassink, Pals Groep

 

Op grond van artikel 7 van het Reglement Taakstelling en Toelatingsvoorwaarden kunnen de overige leden, schriftelijk en gemotiveerd, tot 1 maart 2013 bij het bestuur bezwaar indienen. Wendt u zich in dit geval tot het secretariaat via info@nisletsel.nl.